EN NL

Een overzicht van alle mogelijkheden die onze webshop u kan bieden,
en hoe te bestellen

Je kan onze webshop gebruiken om broodjes te laten leveren aan huis of om een afhaalbestelling te plaatsen, zodat je zonder wachtttijd je bestelling kan ophalen.

Op de bestelpagina's kan je de prijs van je keuzebroodje aanklikken. Er verschijnt dan een lijstje van extra's die op die keuze toepasselijk zijn. Als je eventuele extra's hebt aangeklikt, kan je nog het aantal broodjes aanpassen (indien meer dan 1 stuk nodig) om daarna op het mandje icoon te klikken om je keuze vast te leggen. In een later stadium kan je die keuze nog wijzigen of ongedaan maken.

Als je je bestelling hebt beëindigd, klik je bovenaan de pagina op het mandje icoon om uit te checken.

Eerst krijg je de pagina die je gegevens vraagt. Je hoeft enkel je naam, telefoon en email op te geven indien je voor een afhaalbestelling kiest. Indien je wenst dat de bestelling wordt geleverd, hebben we uiteraard ook je adresgegevens nodig.

Op de volgende, en laatste, bestelpagina vul je de betaalwijze in (voorlopig enkel cash bij levering) en kies je voor levering of afhaling.

Indien je kiest voor levering aan huis, vul je de leveringsdatum in (kan op dezelfde dag tot 10.15u) en de levertijd. Wij kunnen binnen de Leuvense ring gratis aan huis leveren vanaf 30 euro. Voor leveringen buiten de Leuvense ring vragen we om ons te contacteren per mail of telefoon.

Indien je kiest voor afhaling, vul je de afhaaldatum in (kan vanaf minimum 45 minuten na het verzenden van de bestelling) en de afhaaltijd. Afhalen kan van 10.15u tot 16.00u.

Klik op bevestigen en je bestelling is geplaatst. Je zal een email ter bevestiging van je bestelling ontvangen.