EN NL
Bestel uw broodje

 

De beste broodjes van Leuven

... wordt al eens gezegd, met veel aandacht voor gezond en vers, en vooral huisgemaakt. Dat is onze eenvoudige definitie van kwaliteit.

Het beleg wordt dagelijks met verse ingrediënten bereid in onze keuken. Ons vlees wordt geleverd door een lokale artisanale beenhouwerij. Beenham, in huis bereide americain préparé en rosbief béarnaise zijn enkele van onze toppers. Gerookte zalm met dillesaus en onze eigen grijze garnaalsalade zijn klassiekers geworden.

Wat door velen geapprecieerd wordt, is de keuze om bij elk broodje te kiezen uit één van onze tapenades of huisgemaakte sausjes.

In ons vegetarische aanbod is het broodje met bio-geitenkaas wellicht een unicum in Leuven. Verder omvat het broodje caprese, biosalade of gezond.

Voor wat grotere bestellingen bieden de lunchpaketten een handige oplossing. Er zijn 3 assortimenten: standaard, gourmet en gezond. De groenten zijn steeds inbegrepen.

Sinds kort bieden we ook slaatjes (5,90 euro) met verse groenten aan met een tapenade of sausje naar keuze, met of zonder brood. Vooral de slaatjes met gerookte zalm, bio-geitenkaas, caprese, tonijn en kip zijn erg in trek. Onze slaatjes kunnen ook geleverd worden.

Bestellen kan via deze website. U kan de broodjes komen afhalen (geen wachttijd) of wij leveren aan huis op het gevraagde tijdstip. We leveren gratis binnen de Leuvense ring vanaf 35 euro. Ook op zaterdag!

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag bij het samenstellen van een aanbod dat volledig aan uw wensen beantwoordt.